Vrabioara de vita cu verdeata

Printeaza

Vrabioara de vita cu verdeata din: vrabioara, ulei, cartof, morcovi, patrunjel, sare, patrunjel, suc de rosii.

Ingrediente:

  • 150 g vrăbioară de vacă
  • 1 linguriţă cu ulei
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrun­jel
  • sare
  • frunze de pătrunjel
  • 1 ceaşcă mare cu suc de roşii

 

Mod de preparare:

Vrabioara de vita cu verdeata: Curăţaţi legumele, tăiaţii-le felii mari şi fierbeţi-le în apă caldă cu 1 linguriţă cu sare.

Separat, daţi în clocot: carnea, aruncaţi apa şi spălaţi vasul, puneţi să fiarbă cu apă cât s-o acopere şi lăsaţi până când intră furculiţa uşor în ea. Atunci puneţi la fiert sucul de roşii, care trebuie să acopere carnea.

Lăsaţi 10 minute, scoateţi pe farfurie, aşezaţi legumele alături şi sttropiţi cu ulei. Decoraţi totul cu frunze de pătrujel verde.

Serviţi cu pâine uscată în cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.