Ceai de Păducel: Elixirul Inimii și al Liniștii din: fructe uscate de paducel, apa. Ceaiul de păducel este mai mult decât o simplă băutură caldă; este un elixir venerat pentru beneficiile sale asupra sănătății inimii și un calmant recunoscut pentru sistemul nervos. Această rețetă simplă, dar profundă, folosește fructele uscate de păducel pentru a crea […]
Vrabioare la gratar cu legume fierte
PrinteazaVrabioare la gratar cu legume fierte din: vrabioara de vita, cartofi, fasole, morcovi, marar, unt, smantana, hrean.
Ingrediente:
- 1,5 kg vrăbioare de vită
- 500 g cartofi
- 400 g fasole tânără
- 300 g morcovi
- mărar verde
- 100 g unt
- 2 linguri smântână
- sos brun de hrean
Mod de lucru:
Vrabioare la gratar cu legume fierte: Frigeţi bucata de vrăbioare întreagă până se rumeneşte frumos.
Tăiaţi-o apoi în felii subţiri şi puneţi-le pe un platou. Garnisiţi cu fasolea şi morcovii fierţi separat. Puneţi, de asemenea, cartofii fierţi.
Decoraţi cu smântână, mărar tocat, sos brun de hrean.
Atâtea legume fierte, cu aromele lor deosebite, vor da savoare vrăbioarelor fripte. Oaspeţii dvs. vor fi încantati.
Pofta buna!
Tinctura de Leuștean: Remediul Natural Pentru Afecțiuni Respiratorii – Ghid Pas cu Pas
Tinctura de Leuștean: Remediul Natural Pentru Afecțiuni Respiratorii – Ghid Pas cu Pas din: frunze de leustean, alcool de cereale. În lumea remediilor naturiste, tinctura de leuștean ocupă un loc de cinste datorită proprietăților sale benefice asupra sistemului respirator. Proprietăți Benefice ale Leușteanului: Leușteanul (Levisticum officinale) este cunoscut pentru proprietățile sale expectorante, antiinflamatoare și antimicrobiene, […]