Vrăbioare la cuptor cu garnitură de anghinare umplute cu roşii, fasole, napi natur şi sos de friptură cu stafide

Printeaza

Vrăbioare la cuptor cu garnitură de anghinare umplute cu roşii, fasole, napi natur şi sos de friptură cu stafide

Ingrediente:Vrăbioare la cuptor cu garnitură de anghinare umplute cu roşii, fasole, napi natur şi sos de friptură cu stafide

  • 1.400 kg vrăbioare
  • 300 g fasole fidea
  • 80 g unt
  • 6 funduri de anghinară sau 600 g napi
  • 300 g roşii
  • 40 g stafide
  • 1 pahar vin
  • 1/4 l supă
  • sare
  • 1 lingură de făină
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Vrăbioara întreagă se frige în tavă circa 30 minute. Din fond se face sosul cu 1/2 lingură făină, supă, boiaua, vinul si se mai fierbe 20 minute.

Vrăbioara tăiată felii se aranjează pe un platou, se garniseşte cu anghinara umplută cu roşii sotate, fasolea fidea şi napii fierţi sotaţi în unt.

Sosul strecurat se mai fierbe 5-8 minute cu stafide şi se serveşte separat la sosieră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.