Vrăbioare la grătar cu garnitură de legume de sezon şi salată

Printeaza

Vrăbioare la grătar cu garnitură de legume de sezon şi salată

Ingrediente:Vrăbioare la grătar cu garnitură de legume de sezon şi salată

  • 1,400 kg vrăbioara
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • unt
  • legume de sezon

 

Mod de preparare:

Vrăbioara se taie in 6 felii groase. Feliile se bat puţin cu satirul, se dă sare, se ung cu unt sau ulei şi se pun pe grătarul încins.

Se frig pe ambele părţi. Cu 5 minute înainte de a servi se aşaza pe un platou şi se presară cimbru, piper şi unt topit.

Se servesc cu legume de sezon fierte şi salate diferite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.