Whiskey Sour Cocktail

Printeaza

Whiskey Sour Cocktail din whisky bourbon, suc proaspat de lamaie, sirop de zahar si cateva picaturi de albus de ou. Whisky Sour este un cocktail clasic care combină dulceața, aciditatea și complexitatea într-o singură băutură rafinată.

Acest cocktail folosește bourbon ca bază, cunoscut pentru notele sale bogate și puțin dulci, care se echilibrează perfect cu sucul proaspăt de lămâie.

Siropul de zahăr adaugă o dulceață subtilă, în timp ce albușul de ou introduce o textură netedă și o spumă ușoară, transformând Whisky Sour într-o experiență de băut multidimensională și vizual impresionantă.

Fiecare ingredient este esențial pentru a crea profilul complex de arome care face din Whisky Sour un favorit atât în barurile moderne, cât și în cele tradiționale.

 

  • Calitate – alcoolic
  • Bază alcoolică – bourbon whiskey
  • Pahar – cupă dublă de cocktail
  • Categorie – Whiskey drinks
  • Decoraţiune – o cireaşă conservată în alcool

 

Se serveste seara şi noaptea

 

Ingrediente:

  • 4/10 bourbon whiskey
  • 4/10 suc proaspăt de lămâie
  • 2/10 sirop de zahăr
  • câteva picături de albuş de ou

 

Strămoş al familiei cocktailurilor Sour, grupare caracterizată prin lichioruri şi distilate amestecate cu lămâie şi cu zahăr, a apărut în Statele Unite la începutul secolului trecut, în ciuda succesului pe care l-a avut, n-a intrat în codificările mondiale IBA decât în 1987, sub numele de Sour.

Reţeta era următoarea 3/10 suc de lămâie. 7/10 bourbon sau canadian whiskey, o linguriţă de zahăr şi. la dorinţă, câteva picături de albuş, totul amestecat energic în shaker şi servit în cupa dublă de cocktail.

Preparare:

amestecă energic în shaker, cu gheaţă sfărâmată, toate ingre­dientele “şi se toarnă în pahar.

decorează cu cireaşă conservată în alcool.

Câteva sfaturi pentru reuşita reţetei mai întâi, gheaţa trebuie să fie abia scoasă din congelator ca să nu se topească prea repede, în ce priveşte albuşul, se găseşte în comerţ un lichid obţinut din el, prezentând un avantaj important folosirea sa în amestec face o spumă groasă şi compactă, fără a schimba gustul compoziţiei.

Varinate:

Există varianta On the rocks care păstrează aceleaşi doze şi acelaşi mod de preparare ca mai sus. dar este servită într-un pahar old fashioned plin cu gheaţă şi se ornează cu o felioară de lămâie şi o cireaşă, devenind astfel, de fapt, un Long drink.

 

Whiskey Sour Cocktail

Whiskey_Sour_Cocktail_07

 

 

Savurati!

 

 

 

Incoming search terms:

  • whisky sour reteta
  • whiskey sour reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.