Zacusa de telina

Printeaza

Zacusa de telina

Ingrediente:Zacusa de telina

  • 4 ţeline mari
  • 12 gogoşari
  • 12 ardei capia
  • 1/2 kg ceapă
  • 1/2 l ulei
  • 400 g bulion
  • 250 ml oţet
  • 200 g zahăr
  • frunze de ţelina

 

Mod de preparare:

Dai prin maşina de tocat ţeli­nă, gogoşarii, ardeii capia şi ceapa. Pui în oală cu uleiul, bulionul şi zahărul dizolvat în oţet.

Le fierbi şi adaugi frunze de ţelină, piper şi foi de dafin. Pui zacusca la borcane şi o acoperi în pături până a doua zi, când le pui la cămară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.