Zacusca de crap

Printeaza

Zacusca de crap din: peste, ulei, castraveti murati, ciuperci, bulion, vin, condimente, suc de lamaie, zahar.

Ingrediente:

  • 1,5 kg peşte mare
  • 250 ml ulei
  • un kg castraveţi muraţi
  • un kg ciu­perci
  • 200 g bulion
  • 100 ml vin
  • condi­mente (foi de dafin, cimbru, sare, piper)
  • suc de lămâie
  • o lingură rasă de zahăr

 

Mod de preparare:

Se taie ciupercile în cubuleţe, iar castraveţii se taie felii, apoi se că­lesc în ulei.

Compoziţia se stinge cu buli­on şi puţină apă şi se adaugă condimen­tele.

Peştele, pregătit în prealabil, se prăjeşte în ulei încins. Se adaugă peste compoziţie, fierbându-se împreună.

Se serveşte caldă, cu suc de lămâie dea­supra, sau se pune în borcane care se sterilizează la bain-marie 25 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale

Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale din: ghebe, ardei capia, rosii coapte, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente.   Ingrediente: Ghebe proaspete: 500g Ardei capia: 4 bucăți Roșii coapte: 5 bucăți Ceapă: 3 bucăți Ulei de floarea-soarelui: 100 ml Sare, piper și condimente după gust   Mod de preparare: Spălați […]

 

Zacuscă românească cu ardei și vinete

Zacuscă românească cu ardei și vinete din: ardei capia, vinete, ceapa, ulei de floarea soarelui, pasta de rosii, usturoi, sare, piper. Zacuscă este un deliciu tradițional românesc, plin de arome și gusturi autentice. Iată cum să o pregătești:   Ingrediente: 2 kg de ardei capia copti și curățați 1 kg de vinete coapte și curățate […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.