Zacuscă cu morcovi cu bulion

Printeaza

Zacuscă cu morcovi

Ingrediente: Zacuscă cu morcovi cu bulion

  • 2,5 kg morcovi
  • 2,5 kg ardei gogoşar
  • 2 kg ceapă
  • 2 ţeline mari
  • 500 g ulei
  • 3 linguri vegeta
  • foaie de dafin
  • 1 kg bulion de casă

 

Mod de preparare:

Morcovul şi ţelina se dau prin răzătoarea mică şi se înăbuşă cu apă şi ulei până se înmoaie, apoi se pune ceapa tocată fin şi ardeiul tocat cubuleţe. Se fierb la foc domol, până legumele sunt moi şi compoziţia omogenă.

Se adaugă bulionul de roşii şi se mai fierb 15 minute (Bulionul se obţine din 3 kg suc de roşii fiert până se îngroaşă). Zacusca se pune în borcane cu capac din metal cu filet.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.