Zacusca cu morcovi

Printeaza

Zacusca cu morcovi din: gogosari, ardei kapia, morcov, pastarnac, ceapa, ulei, bulion, sare, piper, foi de dafin, otet.

Ingrediente:Zacusca cu morcovi

  • 3 kg gogoşari
  • 2 kg ardei kapia
  • 2 kg morcov
  • 1,5 kg păstârnac
  • 2,5 kg ceapă
  • 1,5 – 2 l de ulei
  • 2 l de bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 2 linguri de oţet

 

Mod de preparare:

Se coc, se curăţă şi se dau prin maşina de tocat, apoi se dau prin răzătoare şi se călesc în ulei, după care se toacă prin maşină, se amestecă cu celelalte şi se fierb până se ridică uleiul deasupra.

Se pun în borcane, se sterilizează timp de treizeci de minute, apoi se ţin în pături până a doua zi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Trebuie sa incerc si eu o data zacusca cu morcovi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.