Zacusca de gogosari si popinci

Printeaza

Zacusca de gogosari si popinci

Ingrediente:Zacusca de gogosari si popinci

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg ceapa
  • 2 kg morcovi
  • 3 kg popinci
  • 1 l suc de rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1.5 l ulei
  • 2 linguri zahar
  • piper
  • foi de dafin
  • boabe de enibahar

 

Mod de preparare:

5 kg gogoşari curăţaţi şi daţi prin maşină, 3 kg ceapă călită în ulei şi dată prin maşină, 2 kg. de morcovi fierţi şi apoi tocaţi, 3 kg popinci fierte şi apoi tocate, 1l de suc de roşii, 3 linguri de pastă de tomate, 1,5 l de ulei, 2 linguri de zahăr, sare, piper după gust, 3 foi de dafin şi câteva boabe de enibahar.

Se pun toate la fiert şi amestecămca să nu se prindă, apoi o fierbem până se ridică uleiul deasupra. Fierbinte o punem în borcane, pe care le legăm, apoi le punem la sterilizat şi, de la primul clocot, le lăsăm să fiarbă timp de patruzeci de minute.

Acoperim cu pături până se răceşte, apoi le ducem la beci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.