Zacusca de vinete cu gogosari

Printeaza

Zacusca de vinete cu gogosari

Ingrediente:Zacusca de vinete cu gogosari

  • 500 g roşii
  • 2 vinete mijlocii
  • 4 gogoşari
  • 1ceapă mare
  • 500 ml ulei
  • 1 lingură de zahăr
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Gogoşarii şi vinetele se coc şi se toacă mărunt, apoi roşiile se opăresc, se curăţă de pieliţe şi se taie mărunt.

Ceapa se înmoaie în ulei, după care se adaugă gogoşarii, vinetele, roşiile şi celelalte componente. Când uleiul iese deasupra, zacusca este gata.

Se toarnă fierbinte în borcane încălzite, iar acestea se dau la cuptor legate cu celofan timp de jumătate de oră.

Se stinge focul şi se lasă până a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.