Zacusca de vinete

Printeaza

Zacusca de vinete

Zacusca de vinete

Ingrediente:

  • 5 vinete
  • 6 cepe mari
  • bulion
  • piper
  • condimente
  • 2 oua

 

Mod de preparare:

Vinetele (din congelator) se toaca ca pentru salata de vinete.

Intr-o cratita se calesc cepele tocate marunt, dupa 5 minute se adauga pasta de tomate, sa se inroseasca bine ceapa, apoi se stinge cu 1 cana cu apa si se lasa sa fiarba bine pana se face ca o pasta (adaugand din cand in cand cate un pic de apa), apoi se adauga vinetele tocate marunt, piperul si condimentele.

Se mai lasa sa fiarba 30 de minute. La sfarsit se bat 2 oua si se amesteca in vinete.

Zacusca de vinete

Zacusca_de_vinete.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mie mi-a iesit foarte buna zacusca de vinete. Nu schimb reteta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.