Zacusca dietetica de gogonele

Printeaza

Zacusca dietetica de gogonele din: gogonele, ulei, ceapa, ardei capia, usturoi, morcovi, rosii, sare, piper, foia de dafin, patrunjel.

Ingrediente:Zacusca dietetica de gogonele

  • 2,5 kg gogonele
  • 0,7 l ulei
  • 1 kg ceapă
  • 2,5 kg ardei capia
  • 2 căpăţâni usturoi
  • 1 kg morcovi
  • 1,5 kg roşii făcute suc
  • sare
  • piper
  • foi de dafin şi pătrunjel, după gust

 

Mod de preparare:

In 0,5 l ulei căleşti 1 kg de morcovi şi 1 kg de ceapă. Cele 2,5 kg gogonele şi 2,5 kg de ardei capia le dai prin maşina de tocat şi le amesteci cu legumele călite.

Le fierbi împre­ună şi când a ieşit uleiul la suprafaţă adaugi 1,5 kg suc de roşii, piper, foi de dafin, 2 căpăţâni de usturoi şi frunze de pătrunjel.

Dai la cuptor pentru o oră şi după aceea pui compoziţia în borcane pe care le înfăşori în cuvertură de lână până se răcesc.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa incerc zacusca dietetica

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.