Zacusca dietetica

Printeaza

Zacusca dietetica

Ingrediente:Zacusca dietetica

  • 6 vinete lungi
  • 1,5 kg ceapă
  • 2 kg roşii
  • 1 kg ardei
  • 1 kg gogoşari
  • 500 ml de ulei
  • 2 căpăţâni de usturoi
  • 1legătură de cimbru
  • 1 legătură de frunze de ţelină

 

Mod de preparare:

Se pun pe fundul cratiţei roşiile tocate fără pieliţă, ardeii, ceapa şi usturoiul.

Vinetele, curăţate de coajă, tăiate cubuleţe şi opărite în apă cu sare, se scurg şi se pun şi ele peste roşii şi ardei.

Deasupra se adaugă uleiul, sare, piper, pătrunjel şi cimbru. Se acoperă cu un capac şi se pun la cuptor să fiarbă până se face ca o pastă, iar uleiul se ridică deasupra.

Se pune fierbinte în borcane şi se capsează, apoi se acoperăşi se lasă timp de 48 de ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.