Zacusca de fasole cu gogosari

Printeaza

Zacusca de fasole cu gogosari din: fasole, gogosari, ardei capia, rosii, ceapa, morcovi, ulei, dafin, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg fasole
  • 2 kg gogoşari
  • 2 kg ardei capia
  • 3 kg  roşii
  • 1 kg ceapă
  • 1/2 kg morcovi
  • 1l ulei
  • foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Zacusca de fasole cu gogosari: Fasolea şi morcovii se pun la fiert în apă cu sare, se fierb foarte bine şi se dau prin maşina de tocat.

Gogoşarii şi ardeii se spală, se curăţă de seminţe şi se dau prin maşina de tocat. Roşiile se dau prin maşina de suc.

Ceapa se curăţă şi se dă prin maşina de tocat. în uleiul încins, se că­lesc ceapa, ardeii.

Se adaugă sucul de roşii şi se lasă la fiert 20-30 de minute. Apoi se adaugă fa­solea, morcovii, foile de dafin şi sarea şi se fierb la foc mic, mestecând mereu, până când scade apa şi uleiul iese la suprafaţă.

La sfârşit se potri­veşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Zacusca de fasole verde cu usturoi

Zacusca de fasole verde cu usturoi din: fasole verde, ceaoa, usturoi, morcovi, bulion, ardei capia, usturoi, ulei, sare. Ingrediente: 2 kg fasole verde 2 kg ceapă 1 kg morcovi 400 g bulion 1 kg ardei capia 2-3 căpăţâni usturoi 500 ml ulei sare Mod de preparare: Fasolea verde păstăi se curăţă, se spală, se pune […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.