Zacuscă tradițională din: ardei copti, vinete, ceapa, rosii, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de ardei copti (gogoșari sau kapia) 500 g de vinete coapte 500 g de ceapă 500 g de roșii 200 ml de ulei de floarea soarelui 4-5 căței de usturoi Sare și piper după gust […]
Zacuscă de legume tradițională din: vinete, ardei capia, rosii, ceapa, pasta de tomate, ulei vegetal, sare, piper. Zacușca este o rețetă tradițională românească, cunoscută și apreciată pentru aromele intense și pentru modul său versatil de a fi servită. Ingrediente: 2 kg vinete 1 kg ardei capia 500 g roșii 500 g ceapă 200 g pastă […]
Zacusca de peste cu vin din: peste, morcovi, ceapa, castraveti murati, bulion, masline, ulei, vin, cimbru, dafin, patrunjel, zahar, piper, sare. Ingrediente: 1 kg de peşte 5 morcovi 5 cepe 8 castraveţi muraţi 5 linguri de bulion 100 g măsline ulei 1 pahar de vin cimbru foi de dafin 1 legătură de pătrunjel zahăr sare piper […]
Zacusca de peste cu gogosari din: peste, ceapa, rosii, gogosari, ulei, sare. Ingrediente: 1 kg ceapă 1 kg morcovi 100 ml ulei 2 kg gogoşari 2 kg peste 3 kg rosii sare Mod de preparare: Se trec prin maşina de tocat 1 kg ceapă şi 1 kg morcovi, apoi se călesc în 100 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.