Zacusca de gogosari cu ciuperci

Printeaza

Zacusca de gogosari cu ciuperci

Ingrediente:

  • 3 kg ciuperci fierte
  • 2 kg ceapă călită
  • 3 kg gogoşari
  • 2 kg ardei kapia
  • 2 kg morcov fiert
  • 2 ţeline mari fierte
  • 2 kg ardei gras roşii
  • 1,5 kg suc de roşii
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • enibahar
  • foi de dafin
  • 1,8 l de ulei

 

Mod de preparare:

Zacusca de gogosari cu ciuperci: Se dau toate prin maşina de tocat, se fierb bine, se pun în borcane închise şi fierte la Bain – Marie timp de o oră.

 

Pofta buna!

 

 

 

Mezcal: Descoperă Istoria, Varietățile și Tradițiile – Elixirul Mexicului Antic și Modern

Mezcal: Descoperă Istoria, Varietățile și Tradițiile – Elixirul Mexicului Antic și Modern. Mezcalul, o băutură alcoolică tradițională mexicană, are o istorie bogată și complexă, împletită cu cultura și tradițiile Mexicului. Este produs prin distilarea sucului fermentat al agavei, o plantă specifică Americii Centrale. Istoria mezcalului este atât o călătorie a gustului, cât și a culturii, […]

Pulled Pork cu Sos de Portocale

Pulled Pork cu Sos de Portocale din: carne de porc, portocale, ceapa rosie, usturoi, miere, kulei de masline, boia dulce, boia iute, sare, piper. Bine ați venit la o rețetă deosebită și plină de arome, care va schimba complet modul în care vedeți pulled pork. Acest preparat gătit lent va oferi o textură fragedă și […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.