Mezcal: Descoperă Istoria, Varietățile și Tradițiile – Elixirul Mexicului Antic și Modern. Mezcalul, o băutură alcoolică tradițională mexicană, are o istorie bogată și complexă, împletită cu cultura și tradițiile Mexicului. Este produs prin distilarea sucului fermentat al agavei, o plantă specifică Americii Centrale. Istoria mezcalului este atât o călătorie a gustului, cât și a culturii, […]
Zacusca de gogosari cu ciuperci
PrinteazaZacusca de gogosari cu ciuperci
Ingrediente:
- 3 kg ciuperci fierte
- 2 kg ceapă călită
- 3 kg gogoşari
- 2 kg ardei kapia
- 2 kg morcov fiert
- 2 ţeline mari fierte
- 2 kg ardei gras roşii
- 1,5 kg suc de roşii
- sare
- piper
- coriandru
- enibahar
- foi de dafin
- 1,8 l de ulei
Mod de preparare:
Zacusca de gogosari cu ciuperci: Se dau toate prin maşina de tocat, se fierb bine, se pun în borcane închise şi fierte la Bain – Marie timp de o oră.
Pofta buna!
Pulled Pork cu Sos de Portocale
Pulled Pork cu Sos de Portocale din: carne de porc, portocale, ceapa rosie, usturoi, miere, kulei de masline, boia dulce, boia iute, sare, piper. Bine ați venit la o rețetă deosebită și plină de arome, care va schimba complet modul în care vedeți pulled pork. Acest preparat gătit lent va oferi o textură fragedă și […]