Zacusca de fructe cu gogosari Se curăţă de cotoare şi seminţe 5 kg ardei graşi; se spală, se pun la scurs, se presară sare în fiecare şi se lasă 24 ore, să se înmoaie. Sucul rezultat se toarnă în borcanele în care se aşază ardeii şi se completează cu saramura (1 lingură sare grunjoasă la […]
Zacusca cu mustar
PrinteazaZacusca cu mustar din: ardei kapia, ulei, miere, mustar.
- 7 kg ardei kapia
- 250 ml ulei
- 2 linguri miere
- 4 linguri mustar
Mod de preparare:
Ardeii kapia, copţi, daţi prin maşină se adaugă 250 ml de ulei, 2 linguri de miere şi 4 linguri de muştar, din care se face o maioneză.
Peste ea se pun ardeii kapia şi se mai dă un clocot, apoi se pune în borcane şi se fierbe la Bain-Marie timp de jumătate de oră.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Zacusca raw-vegan cu dovlecei
Zacusca raw-vegan cu dovlecei din: dovlecel, avocado, rosii, sare, ardei, usturoi, ulei, cimbru, oregano, busuioc. Ingrediente: 1 dovlecel 1 avocado foarte copt 9 rosii cherry sare 1 ardei mediu iute 4-5 căţei de usturoi 3-4 linguri ulei presat la rece de floarea-soarelui cimbru oregano busuioc Mod de preparare: Se toacă la robot, ardeiul gras, […]
Zacusca clasica de ciuperci
Zacusca clasica de ciuperci din: gogosari, morcovi, vinete, bureti de roua sau ciuperci de padure, ceapa, ulei, bulion, sare, piper, ardei iute, chili, dafin, aspirine. Ingrediente: 2 kg gogosari 1 kg morcovi 3 kg vinete 3 borcane de bureţi de rouă sau ciuperci de pădure 2 kg ceapă 1,5 I ulei 2 I bulion sare […]
Pofta buna!