Zacusca de peste cu mustar

Printeaza

Zacusca de peste cu mustar

Ingrediente:

  • 6 kg peşte (crap curăţat şi viscerat)
  • 1,5 l ulei
  • 2,5 kg gogoşari copţi
  • 2,5 kg morcov fiert
  • 2,5 kg ceapă
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • boabe de muştar
  • cimbru
  • enibahar

 

Mod de preparare:

Zacusca de peste cu mustar:  pun la fiert 1 l de apă, 300 ml de oţet, 500 ml de ulei, două linguri de zahăr, sarea şi mirodeniile.

După primul clocot se pune peştele şi se lasă la foc domol să fiarbă timp de trei până la patru ore, până scade apa.

După ce s-a răcit, se dă prin maşina de tocat şi tot prin maşină se toacăşi morcovul, ceapa şi ardeii, apoi se pun la fiert cu restul de ulei, după care se fierbe până se ridică uleiul deasupra.

Se dă gust de sare şi fierbinte se pune în borcane care se sterilizează timp de 30 de minute în prima zi şi 30 de minute a doua zi.

 

Pofta buna!

 

 

Roluri de Primăvară cu Legume la Air Fryer

Roluri de Primăvară cu Legume la Air Fryer: Crocante și Aromate din: foi de orez, morcov, ardei, varza, germeni de fasole, castravete, ulei, sos de soia, coriandru, menta, sos de chilli. Descoperiți plăcerea de a savura roluri de primăvară cu legume, gătite într-un mod sănătos și rapid cu ajutorul air fryer-ului. Această rețetă vă permite […]

Salată de Năut cu Roșii, Castraveți și Dressing de Lămâie

Salată de Năut cu Roșii, Castraveți și Dressing de Lămâie: O Opțiune Sănătoasă și Rafinată pentru Prânz din: naut, rosii, castravete, ceapa, ulei, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Este o alegere excelentă pentru cei care caută o masă ușoară, dar sățioasă. Perfectă pentru prânz sau ca o gustare înainte de cină, această salată combină […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.