Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână: Zbârciogii sunt ciuperci deosebit de aromate, apreciate pentru textura lor unică și gustul intens. În combinație cu smântâna și puiul fraged, acest preparat oferă o simfonie de arome și texturi care vă vor cuceri papilele gustative. Reteta Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână Ingrediente 4 bucăți piept […]
Zacusca de peste
PrinteazaZacusca de peste din: peste, mustar, bulion, foi de dafin, ulei, lamaie.
Ingrediente:
- peşte congelat sau proaspăt
- 3 linguri muştar
- 3 linguri bulion
- foi de dafin
- ulei
- felii de lămâie
Mod de preparare:
Zacusca de peste: Speli peştele, îl cureţi, îi scoţi măruntaiele şi branhiile şi îl tai în bucăţi. Din muştar, puţin ulei şi bulion faci un sos gros.
Prăjeşti în ulei bucăţile de peşte, le aşezi într-un castron şi torni sosul, foile de dafin, lămâia, piperul şi sarea. Laşi câteva zile la rece, apoi o poţi servi.
Pofta buna!
Pui cu Mango și Ghimbir din: piept de pui, mango, ghimbir, ardei, ceapa, suc de lime, sos de soia, miere, ulei, fulgi de chili, sare, piper, coriandru. Este o combinație perfectă de arome exotice care îți va răsfăța papilele gustative. Această rețetă nu doar că este o delicatesă culinară, dar este și surprinzător de simplu […]
Ceai de Gălbenele și Frunze de Mure
Ceai de Gălbenele și Frunze de Mure: este o băutură sănătoasă și reconfortantă, apreciată pentru beneficiile sale terapeutice. Gălbenelele sunt cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatoare și de vindecare, în timp ce frunzele de mure sunt bogate în antioxidanți și vitamine. Această combinație de plante oferă o infuzie delicioasă și benefică pentru sănătate, ideală pentru a […]