Zacusca gustoasa de gogosari din: rosii, ceapa, morcovi, ardei, gogosari, untdelemn, sare, piper. Ingrediente: 20 de roşii potrivite ca mărime 4 cepe mari 4 morcovi mijlocii 20 ardei capia 20 gogoşari 500 ml untdelemn sare piper Mod de preparare: Se iau 20 de roşii potrivite ca mărime, 4 cepe mari, 4 morcovi mijlocii, 20 […]
Zacusca de fructe cu gogosari Se curăţă de cotoare şi seminţe 5 kg ardei graşi; se spală, se pun la scurs, se presară sare în fiecare şi se lasă 24 ore, să se înmoaie. Sucul rezultat se toarnă în borcanele în care se aşază ardeii şi se completează cu saramura (1 lingură sare grunjoasă la […]
Zacusca cu gogosari din: rosii, ardei grasi, gogosari, ceapa, morcov, ulei, usturoi, sare, zahar. Ingrediente: 1 kg roşii 4 ardei graşi (sau capia) 6 gogoşari 1 ceapă mare 1 morcov 4 linguri ulei 4 căţei usturoi sare opţional, 1 lingură zahăr Mod de preparare: Roşiile se fierb şi apoi se trec prin sită sau strecurătoare, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.