Zacusca de fructe cu gogosari Se curăţă de cotoare şi seminţe 5 kg ardei graşi; se spală, se pun la scurs, se presară sare în fiecare şi se lasă 24 ore, să se înmoaie. Sucul rezultat se toarnă în borcanele în care se aşază ardeii şi se completează cu saramura (1 lingură sare grunjoasă la […]
Zacusca raw-vegan cu dovlecei
PrinteazaZacusca raw-vegan cu dovlecei din: dovlecel, avocado, rosii, sare, ardei, usturoi, ulei, cimbru, oregano, busuioc.
- 1 dovlecel
- 1 avocado foarte copt
- 9 rosii cherry
- sare
- 1 ardei mediu iute
- 4-5 căţei de usturoi
- 3-4 linguri ulei presat la rece de floarea-soarelui
- cimbru
- oregano
- busuioc
Mod de preparare:
Se toacă la robot, ardeiul gras, dovlecelul, roşiile, ardeiul iute şi usturoiul.
Nu se mixează mult, trebuie doar tocate.
Se curăţă avocado şi se pasează. Se adaugă la legume; se amestecă.
Se adaugă ulei, sare şi condimente şi se dă la frigider cel puţin 2 ore înainte de servire.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Zacusca de fructe cu gogosari
Zacusca clasica de ciuperci
Zacusca clasica de ciuperci din: gogosari, morcovi, vinete, bureti de roua sau ciuperci de padure, ceapa, ulei, bulion, sare, piper, ardei iute, chili, dafin, aspirine. Ingrediente: 2 kg gogosari 1 kg morcovi 3 kg vinete 3 borcane de bureţi de rouă sau ciuperci de pădure 2 kg ceapă 1,5 I ulei 2 I bulion sare […]
Zacusca mediteraneana
Zacusca mediteraneana din: vinete, ceapa, usturoi, masline, rosii, capere, chili, otet, zahar, pasta de rosii, ulei, sare. Ingrediente: 1 kg de vinete 1 ceapă mare 1 tulpină apio 2 căţei de usturoi 6 roşii prunişoare 100 g măsline verzi tăiate 25 g seminţe de pin 1 lingură de capere 1 linguriţă de fulgi de chili […]
Pofta buna!