Zacusca de telina
PrinteazaZacusca de telina din: telina, ceapa, ulei, bulion, gogosari, piper, foi de dafin, sare.
Poate de intereseaza si:
- 6 ţeline mari
- 1 kg ceapă
- 1 l ulei
- un borcan de 400 g bulion
- 3 kg gogoşari daţi prin maşina de tocat
- piper
- foi de dafin
- sare
Mod de preparare:
Fierbi ţelina până scade apa cât să rămână cam o cană. Scoţi ţelina, o laşi să se răcească şi o dai pe râzătoare.
Pui uleiul să se încingă, adaugi ceapa şi o căleşti bine, apoi adaugi ţelina. Dacă aveţi, puteţi pune şi ciuperci.
Pui şi gogoşarii, bulionul, piper, foi de dafin şi sare după gust. Fierbi foarte bine zacusca până scade şi o pui în borcanele încălzite deja.
Bagi borcanele în cuptorul încins până prind o crustă deasupra.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- zacusca de telina
Este buna zacusca de telina?