Zacusca de Fasole de Post: Rețetă Tradițională Românească, Sănătoasă și Ușor de Preparat din: fasole alba, gogosari, ceapa, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente. Descoperă rețeta autentică de zacusca de fasole de post, o specialitate românească bogată în arome. Află cum să prepari acest deliciu sănătos, cu informații complete despre calorii, […]
Zacusca de vinete cu rosii si ceapa
PrinteazaZacusca de vinete cu rosii si ceapa din: ceapa, gogosar, vinete, rosii, ulei, sare de mare.
- 2 kg ceapă
- 3 kg ardei gogoşar
- 3 kg vinete (coapte)
- 2 kg roşii proaspete
- 1 l ulei
- sare de mare
Mod de preparare:
Ceapa şi ardeii se rad pe răzătoarea mare. Se pune ulei la încins, se adaugă ceapa şi se lasă cinci minute, apoi se adaugă şi ardeiul.
Se fierbe 30 de minute la foc mic, amestecând suficient. Se adaugă apoi vinetele tocate şi se lasă să fiarbă.
Roşiile se rad şi se adaugă la compoziţie, care se fierbe în continuare. În momentul în care a ieşit uleiul deasupra se adaugă sare după gust.
Se mai lasă cinci minute, apoi se pune fierbinte în borcane, care se capsează şi se pun la fiert în bain-marie.
Se serveşte rece.
Zacusca de vinete cu rosii si ceapa
Pofta buna!
poate iti place si:
Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale
Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale din: ghebe, ardei capia, rosii coapte, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente. Ingrediente: Ghebe proaspete: 500g Ardei capia: 4 bucăți Roșii coapte: 5 bucăți Ceapă: 3 bucăți Ulei de floarea-soarelui: 100 ml Sare, piper și condimente după gust Mod de preparare: Spălați […]
Pofta buna!