Rețeta de Cheesecake Clasic cu Zmeură: Deliciu Cremos cu Un Strop de Prospețime din: biscuiti digestivi, unt, branza cremoasa, zahar granulat, oua, extract de vanilie, zmeura. În lumea deserturilor, cheesecake-ul reprezintă un adevărat triumf al gustului și al texturii. Această rețetă vă va ghida pas cu pas prin prepararea unui cheesecake cremos, cu crustă crocantă […]
Zacusca de vinete cu rosii
PrinteazaZacusca de vinete cu rosii din: vinete, ceapa, ardei grasi, rosii, bulion, ulei, sare.
Ingrediente:
- 5 vinete potrivite
- 5 cepe
- 15 ardei grasi rosii
- 1 kg rosii
- 1 cana bulion
- 1 pahar ulei
- sare
Mod de preparare:
Coci vinetele, le cureti si le lasi la scurs. La fel procedezi si cu ardeii. Oparesti rosiile si le dai prin strecuratoare. Opresti doar sucul lor. Cureti ceapa, o speli si o toci, apoi o inabusi in ulei pana cand se inmoaie bine.
Adaugi sucul de roşii, bulionul şi ardeii copţi şi tăiaţi mărunt. După ce a scăzut sosul, pui vinetele tocate cu ustensila specială, să-rezi după gust şi mai laşi la fiert 15 minute.
Torni zacusca în borcane sterilizate în cuptor, le pui capacul şi le fierbi, în vase căptuşite cu prosoape de bucătărie, pe baie de aburi, aproximativ 30 de minute.
Zacusca de vinete cu rosii
Pofta buna!
Ceai de Echinacea cu Ghimbir și Miere
Ceai de Echinacea cu Ghimbir și Miere din: radacina de echinacea, ghimbir, miere, apa. Ceaiul de Echinacea cu ghimbir și miere este o băutură revigorantă și sănătoasă care vă poate ajuta să vă întăriți sistemul imunitar și să vă simțiți mai bine. Echinacea este cunoscută pentru proprietățile sale de stimulare a sistemului imunitar, iar ghimbirul […]