Ciorba de porc cu varza din: carne de porc cu os, ceapa, morcovi, telina, cartofi, verdeata, zeama de varza, sare. Ingrediente: 500 g carne de porc cu os o ceapă 2 morcovi o felie ţelină 3-4 cartofi 500 ml zeamă de varză verdeaţă, după gust sare Mod de preparare: Carnea bine spălată se pune la […]
Zamă de porc dreasă cu iaurt
PrinteazaZamă de porc dreasă cu iaurt din: picioare, urechi, cap de porc, ceapa, morcovi, telina, radacina de patrunjel, tarhon, oua, iaurt, orez, sare.
- 750 g picioare
- urechi şi cap de porc
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 1 ţelină
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 păstârnac
- 1 lingură tarhon
- 2 ouă
- 250 g iaurt
- oţet
- 50 g orez
- sare
Mod de preparare:
Pui cele ale porcului la fiert în apă cu sare, iar separat fierbi orezul.
Indată ce au început să fiarbă, iei spuma, apoi adaugi ceapa tăiată mărunt.
Cureţi morcovul, ţelina, rădăcina de pătrunjel şi păstârnacul, le tai în patru, pe lungime, fără să le desprinzi de tot şi le pui în ciorbă.
Când picioarele, urechile şi capul sunt aproape fierte, adaugi orezul fiert separat şi laşi să mai dea un clocot.
Amesteci apoi gălbenuşurile şi iaurtul bine, le subţiezi cu 1 polonic de zeamă din ciorbă şi adaugi totul în oală împreună cu tarhonul.
Potriveşti gustul de sare şi de acru cu oţet, presari verdeaţa şi dai oala deoparte.
Poftă bună!
poate te intereseaza si:
Ciorba de porc cu smantana
Ciorba de porc cu smantana din: oase de porc, ceapa, morcovi, cartofi, smantana, oua, faina, marar, sare, piper. Ingrediente: un kg oase afumate de porc 2 cepe 2 morcovi 4-5 cartofi 2 oua 125 ml smântână 2 linguriţe făină 3-4 fire mărar sare Mod de preparare: Oasele se pun la fiert în apă rece şi, după […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de porc dreasa cu iaurt