Zarbusca

Printeaza

Zarbusca din: zer, morcov, ceapa, malai, sare si cartofi.

Ingrediente:Zarbusca

  • 2 litri zer (de la brânza de vaci)
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 2 linguri de mălai
  • sare
  • 500 g cartofi

 

Mod de preparare:

Morcovul şi ceapa, curăţate şi tăiate bucăţi, se pun la fiert într-un litru apă. Se curăţă cartofii, se taie îmbucături, se pun şi ei în zeama ce deja clo­coteşte mărunţel. După o jumătate de oră se adaugă zerul, mălaiul cernut ploaie şi rea.

Se mai dă în câteva clocote şi e gata.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • zarbusca

1 comentariu

  1. Pai si eu de unde iau zer de branza. Gasesc la tarani in piata oare?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.