Zarzavat pentru supe si ciorbe in suc de rosii din: morcovi, rosii, ceapa, telina, pastarnac, patrunjel, sare. Ingrediente: 2 kg morcovi 2 kg roşii 2 kg ceapă 2 ţeline mari 3 păstârnaci 3 pătrunjei (rădăcini) un pahar sare Mod de preparare: Se iau 2 kg morcovi, 2 kg roşii, 2 kg ceapă, 2 ţeline mari, […]
Zarzavat asortat, în aspic
PrinteazaZarzavat asortat, în aspic din: aspic, morcov, telina, cartofi, gogosar, castravete in otet, ou rascopt, mazare, verdeata.
- aspic
- morcov
- telina
- cartofi fierti
- gogosar
- castravete in otet
- albus de ou rascopt
- mazare
- verdeata
Mod de preparare:
Se prepară aspicul, din oase sau din came cu gelatină.
Atunci când este bine răcorit, se amestecă cu o salată de zarzavat: morcov, ţelină, cartofi fierţi în coajă, tăiate cuburi, gogoşar roşu, castravete în oţet, albuş de ou răscopt, mazăre boabe.
Se pun în ceşti mici sau păhărele din plastic, se pun la frigider pentru a se coagula.
Inainte de a fi duse la masă, se răstoarnă pe platoul de servit şi se ornează cu felii de ou răscopt şi verdeaţă.
Zarzavat asortat, în aspic
Pofta buna!
Zarzavat pentru supe si ciorbe in sare
Zarzavat pentru supe si ciorbe in sare din: rosii, ardei, patrunjel. Ingrediente: 3 kg roşii 15 ardei graşi 2 legături de pătrunjel Mod de preparare: Se iau 3 kg roşii, 15 ardei graşi, 2 legături de pătrunjel. Roşiile se spală, se lasă să se zvânte, se taie felii şi se aşează pe o planşetă […]