Zarzavat pentru ciorba la borcan

Printeaza

Zarzavat pentru ciorba din: rosii, ardei gras, ardei capia, telina, marar, patrunjel, sare.

Ingrediente:

  • 3 kg roşiiZarzavat_pentru_iarna
  • 2 kg ardei gras
  • 1 kg ardei capia
  • frun­ze de ţelină
  • mărar şi pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală legumele, se curăţă şi se taie cubuleţe. Frunzele se spală, se toacă mărunt şi se amestecă cu legumele. Se cântăreşte amestecul şi la 1 kg de amestec se adaugă 200 g sare.

Se amestecă bine şi se pun la borcan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.