Zarzavat pentru ciorbe in suc de rosii

Printeaza

Zarzavat pentru ciorbe in suc de rosii din: rosii, ardei, patrunjel.

Ingrediente:Zarzavat pentru ciorbe in suc de rosii

  • 3 kg roşii
  • 1 kg ardei
  • câteva legături de pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Se iau 3 kg roşii, 1 kg ardei şi câteva legături de pătrunjel. Se spală bine toate legumele şi se lasă să se zvânte. Se taie apoi roşiile felii, ardeii şuviţe subţiri şi pătrunjelul mărunt.

Se amestecă totul într-un vas, cu o lingură rasă de sare şi se lasă ssă stea cinci-zece minute, după care se umplu sticlele. Se fierb la bain-marie 30-35 minute.

După ce sticlele s-au răcit şi dopuirile s-au zvântat, se închid cu capsule, parafină sau smoală.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.