Zarzavat pentru supe si ciorbe din: morcov, telina, pastarnac, patrunjel, sare. Ingrediente: morcov pastarnac patrunjel telina sare Mod de preparare: Se curăţă morcovul, păstârnacul, pătrunjelul şi ţelină, se spală birne, se lasă să se scurgă şi se taie fideluţă ca pentru ciorbă. In cazul când acest zarzavat se pregăteşte pentru uscat, amestecat, trebuie ţinut […]
Zarzavat in sos de rosii
PrinteazaZarzavat in sos de rosii din: rosii, ardei, gogosari, morcovi, sare, patrunjel verde, telina.
- 10 kg roşii
- 2 kg ardei sau gogoşari roşii
- 2 kg morcovi
- 1 lingură sare
- 2 legături pătrunjel verde
- 2 legături ţelină
Mod de preparare:
Pregăteşti sucul de roşii, apoi dai ardeii şi momovii prin maşina de tocat sau pe răzătoarea mică.
Ii pui la fiert împreună, adaugi sarea şi îi fierbi în clocot 15-20 de minute.
Adaugi verdeaţa tocată mărunt şi torni compoziţia în sticle largi la gură. Legi sticlele şi le pui în pături.
Zarzavatul îl poţi folosi la ciorbe, sosuri şi alte preparate.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Zarzavat pentru ciorbe in suc de rosii
Zarzavat pentru ciorbe in suc de rosii din: rosii, ardei, patrunjel. Ingrediente: 3 kg roşii 1 kg ardei câteva legături de pătrunjel Mod de preparare: Se iau 3 kg roşii, 1 kg ardei şi câteva legături de pătrunjel. Se spală bine toate legumele şi se lasă să se zvânte. Se taie apoi roşiile […]
Zarzavat pentru ciorba la borcan
Zarzavat pentru ciorba din: rosii, ardei gras, ardei capia, telina, marar, patrunjel, sare. Ingrediente: 3 kg roşii 2 kg ardei gras 1 kg ardei capia frunze de ţelină mărar şi pătrunjel sare Mod de preparare: Se spală legumele, se curăţă şi se taie cubuleţe. Frunzele se spală, se toacă mărunt şi se amestecă cu legumele. […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- zarzavat in suc de rosii