Zeamă de coacăze

Printeaza

Zeamă de coacăze

Ingrediente:Zeamă de coacăze

  • 100 ml smântână
  • zahăr (miere)
  • sare
  • 150 ml lapte dulce
  • 1 creangă cimbru
  • 500 g tacâmuri şi măruntaie de pasăre
  • 1 kg coacăze pârguite

 

Mod de preparare:

Se curăţă fructele de codiţe (dacă au sâmburi, de sâmburi!).Carnea se pune la fiert în 1 litru de apă, împreună cu coacăzele dacă au fiert, se adaugă zahărul, sarea, laptele şi crenguţa de cimbru, să mai fiarbă împreună, să se cunoască .

Se scoate cimbrul se bate smântână cu un pic de zeamă, se toarnă peste supă, gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.