Ravioli cu crema de branza din: anghinare, praz, usturoi, crema de branza, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ravioli. Ingrediente: 250 g de anghinare in ulei, din conserva, scurse si tocate, cu 1 lingura de ulei pusa deoparte 1 praz mare, feliat fin 1 catel de usturoi zdrobit 3 linguri crema de branza coaja rasa […]
Reteta zilei: Ravioli cu dovlecei
PrinteazaRavioli cu dovlecei din: ravioli cu branza, ulei de masline, carnati, dovlecei, sos pentru paste.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 1 pachet ravioli cu branza
- 1 lingura ulei de masline
- 2 carnati
- 2 dovlecei
- 800gr sos pentru paste
Mod de preparare:
Gatiti ravioli într-o oală mare conform instrucțiunilor. Apoi scurgeti într-o strecurătoare.
Adaugati uleiul de masline intr-o cratita si gatiti carnatii, fara pielita pana se rumenesc.
Între timp, feliati dovleceii. Adaugati apoi peste carne si mai gatiti aproximativ 5 minute.
Adaugati sosul de paste si gatiti câteva minute.
Încorporati ravioli și se amestecă.
Serviti calde.
Ravioli cu dovlecei
Pofta buna!
Ravioli cu branza si sos de carne
Ravioli cu branza si sos de carne din: ulei de masline, carne de carnati, rosii, sos de rosii, pasta de tomate, condimente, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, piper, ravioli, mozzarella, parmezan, busuioc. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 kg carne din carnati 1 cutie rosii cubulete 1 cutie sos de rosii 1 […]
Pofta buna!
Bravo! Imi palce reteta asta
Arata bine rau, imi place!